Kastro Koyu Kamp Alanı

Başlatan GeZGiN, 04 Mart 2023, 21:24:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kastro Koyu bir diğer adıyla Çamlıköy Plajı, gözün alabildiğine yemyeşil muazzam bir ormanlık alan içerisinde bulunan deyim yerindeyse Tekirdağ'ın gizli kalmış cennet yerlerinden biridir. Hem kamp atabileceğiniz hem de piknik yapabileceğiniz alanda ayrıca denize de girebiliyorsunuz. Burası bir kamp severin belki de aradığı tüm özellikleri içerisinde barındırıyor. Ancak WC, duş ve elektrik gibi imkânların olmadığını söylemek isteriz. Gerçi böylesine güzel bir yerde elektrik, telefon ve internet gibi gereksinimlere ihtiyaç duymak istemezsiniz. Şehrin gürültüsünden izole birkaç gün kafa dinlemek için harika bir kaçış yeri. İstanbul'dan gelecek olanlar Harem veya Esenler otogarından Tekirdağ'ın Saray ilçesine giden otobüslere binebilir ve ilçeden Kastro koyuna giden minibüslere binebilirler.

Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti : Ücretsiz
Konumu : Koy
Yer : Saray / Tekirdağ
Ulaşım :
İletişim :
Web :
Adres :
GSM :
Tel :
E-Mail :

Tags:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status