Bıyıkali Göleti Kamp Alanı

Başlatan GeZGiN, 10 Mart 2023, 09:55:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tekirdağ halkının çoğunluğu yaz aylarında hafta sonları buraya gelerek mis gibi doğa içerisinde pikniklerini yapıyor ve yasak olmadığı dönemler balıklarını tutuyorlar. Piknik ve kamp için harika bir doğal ortam sunan Bıyıkali Göleti, çevresinde yetişen gür ağaçların göle düşen yansımalarıyla ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. Bıyıkali Göleti, Tekirdağ şehir merkezine 21 km uzaklık bulunmakta. İlçe minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. Özel araçlarıyla gelenler için de park alanı mevcuttur. Alanda WC ve piknik masaları bulunmaktadır. Ücretsiz giriş yaparak gönlünüzce kamp ve pikniğinizi yapabilir, gölün etrafında keyifli yürüyüşler gerçekleştirebilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, yürüyüş parkurları, olta balıkçılığı, ateş ve mangal yakılabilir alan, çöp konteynerleri ve araç otopark yeri. Duş ve elektrik gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti : Ücretsiz
Konumu : Göl Kenarı
Yer : Süleymanpaşa / Tekirdağ
Ulaşım :
İletişim :
Web :
Adres :
GSM :
Tel :
E-Mail :

Tags:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status