Levent Vadisi Kamp Alanı

Başlatan GeZGiN, 14 Ağustos 2019, 03:53:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakkında : Levent Vadisi, Doğu Anadolu Bölgesi'nde Malatya ilinin Akçadağ ilçesi sınırları içinde yer alır. Toplam uzunluğu 28 kilometre olan Vadi, Yalınkaya köyü mevkiinden Akçadağ ilçesine 8, Malatya şehir merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafededir. Hava limanına yakın bulunan saha, Malatya-Ankara karayoluna sadece iki kilometre uzaklıktadır.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Tüm yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konaklama : Çadır

Wc : Yok

Su :  Yok

Elektrik : Yok

Ücret : Ücretsiz

Ulaşım : Levent Vadisi, Malatya – Kayseri karayolu üzerinde bulunuyor. Buraya özel aracınızla tabelaları takip Levent Köyü'ne saptıktan sonra 10 dakikalık bir süre ile buraya ulaşırsınız ya da özel aracım yok diyorsanız da Malatya şehir merkezinden her saat başı Levent Köyüne giden dolmuşlar bulunuyor. Bu dolmuşlarla ulaşım sağlayabilirsiniz.

İletişim :
Telefon :
Eposta  :
Web     : 
Adres   :  Doğanlar Mahallesi, Levent köyü, 44600 – Akçadağ / Malatya

Tags:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status