Danamandıra Tabiat Parkı

Başlatan GeZGiN, 07 Ağustos 2019, 11:24:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

07 Ağustos 2019, 11:24:23 Last Edit: 07 Ağustos 2019, 11:31:48 by GeZGiN
Hakkında : Doğal gölün çevresinde bulunan Damandıra tabiat parkı, Esenyurt belediyesi tarafından 49 yıllığa orman bakanlığından kiralanmıştır. Seyir terasları, mesire alanları ve kamp alanları mevcuttur.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Tüm yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Konaklama : Çadır

Wc : Var

Su : Var.

Elektrik : Yok

Ücret : Ücretli / Ücretsiz

Ulaşım :  Yenibosna'dan 303 nolu İETT otobüslerine binip, Silivri Otogar'da iniyorsunuz ve Danamandıra minibüslerine biniyorsunuz.  Kısa aralıklar ile bu araçlara ulaşabilirsiniz.

İletişim :
Telefon :
Eposta  :
Web     : 
Adres   :   Danamandıra / Silivri / İstanbul

Tags:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status