17. Uluslararası Dağcılık, Turizm ve Yayla Şenliği

Başlatan GeZGiN, 28 Temmuz 2015, 12:10:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RİZE (AA) - Rize'de, Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) tarafından 17. Uluslararası Dağcılık, Turizm ve Yayla Şenliği düzenlenecek.

Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Muradoğlu, yaptığı açıklamada, şenlikleri 17 yıldır aralıksız bir şekilde düzenlediklerini ifade etti.

Muradoğlu, şenlik programı hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:
"3 Ağustos 2015 Pazartesi, Cumhuriyet meydanında şenlik açılış töreni düzenleyeceğiz. Ardından Çamlıhemşin ilçesi  Yukarı Kavron yaylasına hareket  ederek, bu bölgede kamp kuracağız. İkinci gün ise Yukarı Kavron yaylasından Mezovite hareket ederek orada kamp kuracağız. Üçüncü günde dağcılar için Kaçkar Dağları'nda zirve tırmanışı ile buzul göllere çevre gezisi yapacağız. Dördüncü günde Büyük Deniz Gölü'ne hareket ederek, orada kamp kuracağız. Son gün ise Büyük Deniz Gölü'nden Çaymakçur Yaylası'na oradan araçlarla Fırtına Vadisi'nde geçeceğiz."

Kaynak : http://www.radikal.com.tr/rize_haber/17_uluslararasi_dagcilik_turizm_ve_yayla_senligi-1405052

Tags:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status