Vallah I Şelalesi

Başlatan GeZGiN, 11 Mart 2019, 08:40:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11 Mart 2019, 08:40:52 Son düzenlenme: 06 Şubat 2022, 11:00:00 GeZGiN
Vallah I Şelalesi, Balıkesir ili Edremit ilçesi sınırları içinde Kazdağları Milli Parkı sınırları içerisinde yer almaktadır. Deniz seviyesinden 1.100 metre Rakımda ki Vallah Şelalesi yaklaşık 50 mt yükseklikten düşmektedir.

Kazdağları'nın Ayı Deresi mevkisinde bulunan Vallah Şelalesi; çeyiz deresi, koşara deresi, ayı deresi ve kirse deresi gibi derelerle birleşerek  "zeytinli çayı"nı oluşturur ve Edremit'in Altınkum sahilinden denize dökülür. Ziyaretçilerini büyüleyen şelaleye, 24 km'lik araç yolu ve sonrasında 5 km'lik yürüyüşle ulaşılabiliyor.

Etiketler:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status