Kembar Şelalesi / Endonezya

Başlatan GeZGiN, 05 Nisan 2024, 13:55:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kembar şelalesi, Sembangan gizli bahçesinde Kroya'dan sonra ziyaret edebileceğiniz ikinci şelaledir. Bu şelale, Kroya şelalesine sadece bir dakikalık yürüme mesafesindedir ve onu bir sonraki seviyeye taşıyan başka bir uçurumdan düşme noktasıdır! Kroya'nın yüksekliği sadece 5 metre iken, çift şelale anlamına gelen Kembar şelalesi 10 metre yüksekliğindedir. Aşağıda çok fazla köpük var, bu yüzden bu atlayışları yapabilmek için güçlü bir yüzücü ve biraz da adrenalin bağımlısı olmanız gerekiyor!

[attachimg=1]
Kembar Şelalesi

Atlamayı sevmiyorsanız Kembar şelalesindeki havuza dalmak harikadır. Kolayca suya girebilirsiniz ve şelaleye yaklaştıkça havuz yavaş yavaş derinleşir. Yüzmenin yanı sıra bu iki şelalenin dibinde olmak da harika bir fotoğraf noktası! Nehir daha sonra Kembar'ı burada görebileceğiniz son şelale olan Pucuk şelalesine, bu üç şelalenin en yüksek şelalesine bağlar.

Tags:

Yasal Uyarı

Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından DoğaKolik ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

DMCA.com Protection Status